Afslankmassage

De nieuwste methode om plaatselijk af te slanken zonder tussenkomst van chirurgen. Het is een goed alternatief voor liposuctie. Doordat er verschillende stevige en krachtige massagetechnieken worden gebruikt, zal cellulite worden aangepakt, waardoor het lichaam slanker wordt en de huid strakker en gladder. hierdoor is er gegarandeerd centimeters verlies.

Door middel van afslankmassage wordt het lichaam gereinigd, doordat het vetweefsel soepeler wordt gemaakt, zodat de weefsels beter de afvalstoffen, gifstoffen en het opgehoopt vocht kunnen afvoeren.

Gemiddeld staan er 10 behandelingen voor om af te slanken. Dit is een traject van 6 weken. De eerste 2 weken wordt er 1x per week gemasseerd, de laatste 4 weken wordt er 2x per week gemasseerd. Tijdens de 1e behandeling worden de te behandelen probleemzone´s gemeten en gefotografeerd. Verder worden iedere week de probleemzone´s gemeten. Deze metingen worden in een grafiek bijgehouden. Bij de laatste behandeling worden er nogmaals foto´s gemaakt om het resultaat te vergelijken.