Wie ben ik

Mijn naam is Elise Dolmans – du Pont 31 jaar, getrouwd en moeder van 2 zoons. Sinds 2007 heb ik mijn eigen massage salon genaamd Eyefeel Massage. Al snel ontdekte ik dat er meer komt kijken bij massage. Niet alleen bestaat massage uit de fysieke spieren, maar ook het innerlijke welzijn van de mens. Geïnteresseerd door deze bijzondere wereld ben ik ondertussen afgestudeerd als massagetherapeut.

Een goede kwaliteit van de behandelingen vind ik erg belangrijk, dit staat daarom ook voorop. Dit wil zeggen dat ik mijzelf volledig richt op uw wensen en het gewenste eindresultaat. Tevens ben ik altijd bezig mijzelf te ontwikkelen op verschillende vlakken die aansluiten bij mijn werk.

Waarom Eyefeel Massage?

Sinds mijn 14de levensjaar weet ik dat ik een progressieve oogaandoening heb, genaamd Retinitus Pigmentosa(RP). Nog nooit heb ik RP mij laten tegen houden in wat ik doe. En ik heb er voor gekozen een prachtig beroep te kiezen waar dit alleen een plus zou zijn, want ik gebruik juist mijn extra ontwikkelde vermogen om mensen te helpen. Toen ik begon met mijn salon heb ik lang na gedacht over de naam en het logo. Daarom is de naam van mijn bedrijf Eyefeel Massage en in het logo mijn eigen oog verwerkt. Het Logo is een schets van mijn eigen oog gecombineerd met het oog van Horus. Bij dit logo voel ik mij thuis en hoop dat ook u zich thuis zult voelen in mijn salon.

Oog van Horus?

Het oog van Horus staat in zijn geheel voor Heling. En elk onderdeel van het oog staat voor een van de zintuigen van de mens.

oog van horus