Wie ben ikWho I am

Mijn naam is Elise Dolmans – du Pont 31 jaar, getrouwd en moeder van 2 zoons. Sinds 2007 heb ik mijn eigen massage salon genaamd Eyefeel Massage. Al snel ontdekte ik dat er meer komt kijken bij massage. Niet alleen bestaat massage uit de fysieke spieren, maar ook het innerlijke welzijn van de mens. Geïnteresseerd door deze bijzondere wereld ben ik ondertussen afgestudeerd als massagetherapeut.

Een goede kwaliteit van de behandelingen vind ik erg belangrijk, dit staat daarom ook voorop. Dit wil zeggen dat ik mijzelf volledig richt op uw wensen en het gewenste eindresultaat. Tevens ben ik altijd bezig mijzelf te ontwikkelen op verschillende vlakken die aansluiten bij mijn werk.

Waarom Eyefeel Massage?

Sinds mijn 14de levensjaar weet ik dat ik een progressieve oogaandoening heb, genaamd Retinitus Pigmentosa(RP). Nog nooit heb ik RP mij laten tegen houden in wat ik doe. En ik heb er voor gekozen een prachtig beroep te kiezen waar dit alleen een plus zou zijn, want ik gebruik juist mijn extra ontwikkelde vermogen om mensen te helpen. Toen ik begon met mijn salon heb ik lang na gedacht over de naam en het logo. Daarom is de naam van mijn bedrijf Eyefeel Massage en in het logo mijn eigen oog verwerkt. Het Logo is een schets van mijn eigen oog gecombineerd met het oog van Horus. Bij dit logo voel ik mij thuis en hoop dat ook u zich thuis zult voelen in mijn salon.

Oog van Horus?

Het oog van Horus staat in zijn geheel voor Heling. En elk onderdeel van het oog staat voor een van de zintuigen van de mens.

oog van horus

My name is Elise Dolmans-Du Pont, I’m 31 years old, married and mom of 2 sons. I have owned my own massage salon since 2007: Eyefeel Massage. Early on I discovered that there is more involved with massage, not only muscles are affected, but also the inner wellbeing of the person. Interested in this particular world, I became a licensed massage therapist.

Good quality or the treatments is extremely important to me, therefore I will dedicate myself completely to your wishes and the expected result. I am also continually developing in the various areas that complete my work.

Since I was 14 years old, I have known that I am suffering from a progressive eye condition called Retinitis Pigmentosa (RP). RP has never stopped me in what I want to d and chose a beautiful profession where this condition is a plus, as I am using my developed power to help people. When I opened my salon, I thought long and hard on the name and logo. That’s the reason why the name of my salon is Eyefeel Massage, and my eye is part of the logo design. The logo is a sketch of my own eye combined with the eye of Horus. This logo makes me feel at home, and I hope you will feel at home at my salon as well.

Eye of Horus?

The eye of Horus represents healing. Each part of the eye represents one of the human senses.

eye of horus